Onze diensten

ONZE DIENSTVERLENING

PERSOONSBEVEILIGING

Backup Concept is specialist in het creëren van een veilige en comfortabele leef- en werkomgeving. Wij ondersteunen individuen, vermogenden, families en zakenmensen in hun persoonlijke veiligheid.

CORPORATE SECURITY

Backup Concept heeft verschillende specialisten in huis die u periodiek kunnen adviseren. Zij putten daarbij niet alleen uit hun eigen kennis en ervaring, maar ook uit de kennis van de vele onderzoeken naar incidenten waarbij de modus operandi van de insider threat of cybercriminelen worden onderzocht.

TRAINING & OPLEIDING

Voor particulieren, beveiligings(bedrijven) en overheden verzorgd Backup Concept de opleiding persoonsbeveiliging en herhalingstrainingen. Tevens verzorgen wij incompany opleidingen op verzoek waarbij maatwerk waarbij de inhoud van de training of opleiding ‘tailormade’ wordt ontwikkelt.

BEVEILIGD VERVOER

Voor beveiligd vervoer met of zonder persoonsbeveiliging in uw auto of een door onze verzorgde personenauto of gepantserde voertuig Wij staan voor veiligheid een comfort in complexe leef en werk situaties waarin onze chauffeur(s) Het rijden in een veiligheidsvoertuigen stelt hoge eisen aan de rijvaardigheid en het anticipatievermogen van de chauffeur. Onze chauffeurs zijn allen gecertificeerde specialisten.

RISK & SECURITY MANAGEMENT

Het plan van aanpak. Wij analyseren de context van uw organisatie, doen een uitgebreide scan van uw organisatiestructuur en processen, en stellen een risicoprofiel met uitgebreide risicoanalyse matrix op. Dit doen wij samen met u. Met deze informatie stellen we vervolgens een handzaam en praktisch advies op om de risico’s te beheersen. Wij helpen u vervolgens bij het implementatieproces en zorgen ervoor dat u op een duurzame manier veiligheid creëert.

FAMILY OFFICE SECURITY

Onze aanpak is dan ook echt persoonlijk. Uw situatie en wensen staan voorop in een personal security check. Persoonlijke beveiliging, woonhuisbeveiliging, totale ontzorging. Wij zijn er zowel in uw woon- als in uw werkomgeving en staan voor u klaar in binnen- en buitenland. Wij beschermen niet alleen ú, maar ook uw naaste familieleden. Met een scala aan zichtbare en onzichtbare beveiligingsmaatregelen u uw gevoel van veiligheid teruggeven, zonder van uw huis een bunker te maken.

WAAROM KIEST U VOOR BACKUP CONCEPT?

WIJ

WE EXPLORE - WE INNOVATE

We have clients all over the world. Our projects are unique.

nl_NLDutch