Over Ons

Home / Pages / Over Ons

OVER BACKUP CONCEPT

Backup Concept is een internationaal opererend beveiligingsbedrijf gevestigd in Nederland, geregistreerd onder ND nummer 7277. Wij ontwerpen op maat gemaakte, allesomvattende beveiligingsoplossingen en implementeren deze op succesvolle wijze.

Op alle gebieden van veiligheid ondersteunen en adviseren wij onze klanten bij het opzetten en de operationele implementatie van individuele
beveiligingsoplossingen, van veiligheidsanalyse naar veiligheidsstrategie, geheel tot aan de conceptie en optimalisatie van beveiligingsmaatregelen.

MISSIE

Wij streven ernaar om veiligheidsmaatregelen en de bijbehorende organisatorische zaken met uiterste flexibiliteit en de nodige discretie en sensitiviteit te verenigen en op effectieve wijze te implementeren.

FILOSOFIE

Integriteit is de sleutel tot duurzame zakelijke relaties. Dit uitgangspunt definieert ons denken en doen. We gebruiken een integrale aanpak die gericht is op mens, techniek én organisatie.

NETWERK

Backup Concept heeft betrouwbare internationale platforms en werkt met een wereldwijd netwerk van experts en uitgebreide contacten met de autoriteiten.

LET'S WORK TOGETHER

Backup Concept is uw strategische partner.

nl_NLDutch